YLITÄ ODOTUKSET.
KESKITÄ.
previous arrow
next arrow
Slider

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivustoja, jotka tukevat liiketoimintasi tavoitteita.

Lue lisää

Verkkomarkkinointi

Verkkomarkkinointi on kustannustehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi

Oikein toteutettu sisältö varmistaa, että kävijät ovat palveluidesi perässä.

Lue lisää

7.10.2011

TNS Gallupin Automotiven mukaan yli 60-vuotiaat miehet ostavat jo lähes 40 prosenttia Suomen uusista henkilöautoista ja jos ikärajan pudottaa 51 vuoteen, niin ryhmä ostaa 64 prosenttia uusista henkilöautoista. 

Syitä miksi uusien autojen ostajina ei nähdä nuoria tai perheitä on monia.  Uuden auton ostajien joukossa printtimedia on edelleen vahvoilla. Myös printtimedian lukijakunta painottuu yhä enemmän vanhempiin ihmisiin, siis nykypäivän uuden auton ostajiin.

Autoliikkeiden ja maahantuojien panostus mainontaan internetissä on edelleen vaatimatonta eikä mainonta näy verkossa. Mahdollisuuksia tavoittaa nuoret kuluttajat on, mutta niitä jää edelleen käyttämättä. 

Nykytilannetta voi verrata 20 vuoden takaiseen tilanteeseen, jolloin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla Helsingin Sanomia luettiin ahkerasti kaikkien ikäryhmien keskuudessa. Lukijat eivät silloin voineet välttyä automainonnalta, mutta tänäpäivänä se on mahdollista jopa internetin maailmassa.

Automainonnan näkymättömyys verkossa kostautuu pidemmällä aikavälillä, ei yhdelle merkille vaan myös kaikille automerkeille. Jokainen päivä verkossa ilman automainontaa, vähentää potentiaalisten nuorten autonostajien määrää. Verkkomainonta on myös strategista mainontaa, näkymistä tulevaisuuden ostajien parissa. 

Jos yrityksesi haluaa muuttaa markkinointimixiä enemmän verkon suuntaan, tarjoamme siihen ratkaisuja. Ylläpidämme yhtä Suomen suosituimmista autosivustoista Automerkit.fi:tä, joka alan edelläkävijänä Suomessa tarjoaa autonmaahantuojille sekä autokauppialle tavan tavoittaa autonostajat paikallisesti postinumeron tarkkuudella koko autonostoprosessin ajan. Sivustolla vierailee viikottain noin 60 tuhatta eri kävijää.

Automerki.fi sivuston lisäksi voimme auttaa yritystäsi toteuttamaan mainoskampanjoita myös muissa verkkomedioissa sekä hakukoneissa.  Osaamistamme on auttaa yrityksiä tavoittamaan kuluttajat tehokkaasti verkossa.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää,

Tuomas Lyyra

0400-680 000

TNS Gallup Automotiven tutkimuksesta uutisoi Markkinointi&Mainonta

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta