YLITÄ ODOTUKSET.
KESKITÄ.
previous arrow
next arrow
Slider

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivustoja, jotka tukevat liiketoimintasi tavoitteita.

Lue lisää

Verkkomarkkinointi

Verkkomarkkinointi on kustannustehokas tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi

Oikein toteutettu sisältö varmistaa, että kävijät ovat palveluidesi perässä.

Lue lisää

Interactive Auto Media Oy on keskittynyt toteuttamaan sähköisiä markkinointiratkaisuja autoalalle. Tyylikkäät ja toimivat verkkosivut muodostavat pohjan myös onnistuneelle verkkomarkkinointistrategialle.

Osaamistamme on tunnistaa autoalan eri kohderyhmien erityispiirteet, mitä hyödynnämme asiakkaidemme markkinointiratkaisujen, kuten verkkosivustojen, hakusanamarkkinoinnin ja verkkokampanjoiden suunnittelussa.

Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivut asiakkaiden toiveiden mukaan, avaimet käteen periaatteella. Verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus pitää sisällään myös sisällön luomisen ja tuomisen verkkosivustoille yhdessä asiakasyritysten kanssa. Näin varmistamme, että toteuttamamme verkkosivut myös palvelevat asiakasyritystemme toimintaa sen lisäksi, että ovat tyylikkäitä.

 

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Verkkosivuston suunnitteluvaiheessa sovitaan toteutettavan www-sivuston ulkoasusta, rakenteesta ja toiminnoista, kuten valikoista, painikkeista, alasivuista, sisällöstä ja toiminnallisuuksista. Ensiarvoisen tärkeätä on kiinnittää huomiota verkkosivuston tarkoitukseen sekä kohderyhmän tarpeisiin.

Meiltä saat seuraavat intenet-sivujen suunnittelu- ja toteutuspalvelut:

 • Sisältö
 • Sivustojen toiminnallisuuden suunnittelu
 • Graafinen suunnittelu
 • Sivustojen tekninen toteutus
 • Tekninen ylläpito ja tukipalvelut
 • Koulutus ja konsultointi
 • Sivustojen jatkokehitys

 

Graafinen suunnittelu

Toteutettavan verkkosivuston ulkoasun tulee vastata yrityksen sisäistä ja ulkoista markkinointiviestintää. Yhtenäinen markkinointiviestintä vahvistaa yrityksen viestintää yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, koska näin yrityksen tuotteet ja palvelut tunnistetaan helpommin.

Graafisen suunnittelun tavoitteena on toteuttaa asiakkaalle selkeät ja toimivat verkkosivut, jotka lisäävät asiakkaidemme myyntiä. Kotisivujen toteutuksesta vastaavat ammattitaitoiset graafikot, jotka ymmärtävät autoalalla toimivia yrityksiä.

Visuaalinen yhteinen linja syntyy yrityksen tavasta esiintyä sekä yrityksen käyttämistä tunnuksista, tunnusväreistä ja typografiasta. Linjaa noudattava yritys tunnistetaan sen käyttämistä väreistä, logosta sekä käytetystä typografiasta. Yhtenäisen graafisen ilmeen säilyttämiseksi voimme laatia myös graafisen ohjeistuksen.

Graafiset palvelumme kattavat mm. seuraavat osa-alueet:

 • Kokonaisvaltainen yritysilme (esimerkiksi logot)
 • Verkkosivujen ulkoasu
 • Markkinointimateriaalit (esimerkiksi bannerit ja mainokset)
 • Esitteet ja lomakkeet
 • Käyntikortit

 

Sisällön luonti

Verkkosivustot toteutetaan asiakkaalle tekstisisältöineen. Tämä tarkoittaa sitä, että perehdymme yhdessä kanssasi liiketoimintaasi ja tuotteisiisi. Tämän jälkeen toteutamme sivuston kaikkiin osiin ammattimaisen ja kieliopillisesti virheettömän sisällön sekä otamme tarvittavat valokuvat paikan päällä.

Kävijäseuranta ja analysointi

Toteuttamamme sivustot pitävät sisällään myös kävijäseurannan. Verkkosivujen kävijäseurannan avulla mitataan ja analysoidaan www-sivuston toimintaa ja suosiota. Kävijäseuranta voidaan myös toteuttaa asiakkaan halutessa ilmaisen Google Analytics avulla. Näin voimme seurata ja analysoida samanaikaisesti esimerkiksi Google Adwords hakusanamainonnan tuottavuutta.

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta