Kiinnostaako yhteistyö tai etsitkö töitä?

Oletko sinä seuraava legenda?

Autouutiset ja Kodin Uuutiset ovat Legenda Oy:n kustantamia ja kotiin jaettavia erikoislehtiä. Lehdet ilmestyvät 11 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen mielenkiintoista asiasisältöä. Lisäksi Legenda Oy tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja. Tarjontaamme kuuluvat responsiiviset sivustot ja verkkokaupat, sisällöntuotanto, hakukonemainonta, mobiilipalvelut ja muut mediatuotteet. Etsimme iloiseen ja spontaaniin joukkoomme vahvistusta:

Avainasiakaspäällikkö - verkkoratkaisut

Haemme digitaalisen myynnin ammattilaista palvelemaan pääasiassa PK-Seudun asiakkaita. Toivomme että olet jo valmis ratkaisumyyjä, joka osaa kuunnella ja kärsivällisuutesi riittää myös pitkien myyntiprosessien läpivientiin. Työ pitää sisällään myös uusasiakashankintaa ja tulet vastaamaan asiakkuudesta kokonaisuudessaan. Odotamme sinulta hyviä tiimitaitoja, aktiivisuutta asiakkaan suuntaan, oma-aloitteisuutta, sekä kykyä itsenäiseen päätöksen tekoon. Hienoa, jos omaat työkokemusta B2B-myynnistä ja -markkinoinnista sekä yrittäjähenkisyyttä.

Tarjoamme joustavan työpaikan Vantaan Myyrmäessä sekä rennon työyhteisön. Arvostamme huumoria, joukkuehenkeä ja aikaansaava toimintatapaa. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 23.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävistä: Tuomas Lyyra, toimitusjohtaja, p. 0400 680 000. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittopyynnön työajan ulkopuolella. Työsuhde alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.

Osa-aikainen myynnin assistentti

Myynnin assistenttia avustamaan lehtemme myyntitiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. järjestelmän päivittämistä, oikolukua, kampanjoiden toteuttamista, aineistojen tarkistusta sekä asiakkaiden kontaktointia (ei myyntiä). Odotamme, että omaat loistavan palveluasenteen, olet omatoiminen ja rohkea. Kasvatamme ja valmennamme sinut onnistumaan työhön tarvittavissa tehtävissä ja saat aina tiimin tuen. Myynnin assistenttina saat merkittävää työkokemusta myynnistä ja markkinoinnista monipuolisten työtehtävien parissa. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Tarjoamme joustavan työpaikan Vantaan Myyrmäessä sekä rennon työyhteisön. Arvostamme huumoria, joukkuehenkeä ja aikaansaava toimintatapaa. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 23.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävistä: Tuomas Lyyra, toimitusjohtaja, p. 0400 680 000. Voit myös lähettää sähköpostia tai soittopyynnön työajan ulkopuolella. Työsuhde alkaa heti kun sopiva henkilö löytyy.


Voit aina lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyökumppanit

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita sekä verkkomarkkinoinnin ammattilaisia auttamaan asiakkaidemme markkinointiprojekteissa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaimmat resurssit. Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme sekä tarjoamaan palveluita myös kauttamme, niin ota yhteyttä Tuomas Lyyraan 0400-680 000.

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta