Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

EC on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa liiketoimintasi eri osa-alueiden yhdistämisen saman järjestelmän alle. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla tietoa voidaan siirtää ja jakaa ajantasaisesti samaan arvoketjuun kuuluvien toimintojen ja yritysten välillä, mikä nopeuttaa asioiden käsittelyä. Toteutamme toimintojen yhteensovittamisen ja räätälöinnin yrityksesi tarpeiden mukaan.

EC:n alla voit yhdistää

 • Asiakasrekisterin
 • Asiakastietojen hallinnan (CRM)
 • Myynnin
 • Laskutuksen
 • Varaston
 • Hankinnat
 • Projektinhallinnan

Asiakas- ja tuotetiedot ovat käytettävissä jaetusti ja ajantasaisesti eri toiminnoissa. Kun myyntitiimisi esimerkiksi vahvistaa tilauksen, EC luo automaattisesti laskun oikeilla asiakas- ja tuotetiedoilla, päivittää varastosaldon ja ilmoittaa varastoon tarvittavasta täydennyksestä.

Image

Tarjoukset-sivulla voit tarkastella ja suodattaa lähetettyjä tarjouksia ja toteutuneita kauppoja ja niihin liittyviä laskuja. Halutessasi voit luoda ja tallentaa omia suosikki-listoja.

Yhteydet verkkokauppaan

EC:n kautta voit hallinnoida keskitetysti yhden tai useamman verkkokauppasi tuotteita ja toteutuneita tilauksia. Ratkaisumme tukee Wordpress, Shopify, Magento ja PrestaShop verkkokauppoja. Toiminnanohjausjärjestelmän voi liittää jo olemassa oleviin verkkokauppoihin.

Image

Varastonhallinnan kautta voit tarkistaa yhden tai useamman varaston tilanteen. Näet myös, ovatko tilaukset tulleet verkkokaupan tai liikkeen kautta.

Laajat resurssit

Valitessanne EC -ratkaisun, tuskin kuulette meidän sanovan, että tehdään tämä ominaisuus vain teille, sillä se on luultavasti jo tehty.

EC-toiminnanohjausjärjestelmä on toteutettu avoimeen lähdekoodiin perustuvalla ODOO:lla, jolla on maailmanlaajuisesti yli 4 miljoonaa käyttäjää ja yli 10 000 liitettävissä olevaa sovellusta. Tuhannet ohjelmoijat kehittävät järjestelmää jatkuvasti. Ratkaisuun voidaan liittää helposti muita ulkoisia järjestelmiä avoimien rajapintojen kautta tai suunnitella ja toteuttaa omia ohjelmistokomponentteja.

Valitessasi EC-ratkaisun et ole riippuvainen yhdestä toimittajasta.

Pyydä tarjous
Image

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä