Rengashelsinki.fi

Toteutimme asiakkaan pyynnöstä renkaiden verkkokaupan sekä ajanvarausjärjestelmän vuonna 2020.  Tuotesiirto on toteutettu EC-toiminnanohjausjärjestelmästä ja varaston saldot sekä tuoteet päivittyvät automaattisesti. Verkkokaupassa renkaikaita voidaan hakea eri ominaisuuksien perusteella.

Rengashelsinki.fi:stä asiakkaat voivat ostaa renkaat asennettuna. Ajanvaraus ottaa huomioon myös toimitusajan. Käy tutustumassa verkkokauppaan tästä.

Soundtools

Uudistimme Soundtools:n musiikkisoitinten verkkokaupan muutamassa viikossa vuoden 2020 lopussa.  Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa mikä näkyy verkkokaupan toteutuksessa. 

Soundtools:n liike sijaitsee helsingissa ja verkkokauppa palvelee 24/7.

Tutustu hienoon toteutukseen ja verkkokauppaan tästä.

Teutakaluste

Uudistimme Teutakalusteen B2B verkkokaupan syksyllä 2020.  Toteutimme tuotesiirron vanhasta Kotisivukoneen verkkokaupasta uuteen Wordpress Woocommerce -verkkokauppaan. Verkkokaupan tuotteiden lisätiedot tuotiin näkyviin selkeästi tuote-esittelysivulla.

Teutakaluste Oy:stä asiakkaat saavat laadukkaat urapaneelit, myymäläkalusteet, lasivitriinit, alumiiniset järjestelmäprofiilit sekä kaupan esillepanotuotteet.  Käy tutustumassa verkkokauppaan tästä.

Pretty Poodle

Toteutimme Pretty Poodle naistenvaateliikkeelle verkkokaupan kesäkuussa 2020. Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Pretty Poodle sijaitsee Seinäjoella ja on erikoistunut fiftari, pin up ja rockabella vaatteisiin. .

Käy katsomassa heidän verkkokauppansa tästä.

Ame Product

Uudistimme Ame Productin verkkokaupan loppuvuodesta 2019.  Verkkokaupan ydintoiminnallisuuksiin kuuluvat ryhmäkohtaiset hinnoittelut sekä näkyvyydet.

Ame Product Oy on  vuonna 1988 perustettu telekommunikaatio-alan yritys ja Heidän verkkokauppansa palvelee vain jälleenmyyjiä.

Käy tutustumassa heidän verkkokauppaansa.

Francoise Boutique

Rakensimme Francoise Boutique naistenvaateliikkeelle verkkokaupan helmikuussa 2020. Verkkokauppaan on yhdistetty räätälöimämme EC -toiminnanohjausjärjestelmän kassajärjestelmä. Heidän kivijalkamyymälässään he käyttävät järjestelmää kätevästi tabletin avulla.

Francoise Boutique sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja on erikoistunut naisten juhla- ja arkivaatteisiin.

Käy katsomassa heidän verkkokauppansa tästä.

Routec

Verkkokauppa kuluttajille sekä jälleenmyyjille. Kauppaan on integroitu EC toiminnanohjausjärjestelmä. Tilaukset ja tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmästä toiseen. EC:ssä hallinnoidaan tuotteita, hinnoittoitelua, tuotekuvauksia ja varastoja. Verkkosivustoon on lisäksi asennettu palveluhakemisto, josta kuluttajat löytävät heitä palvelevat lähimmät autohoitoalan palveluntarjoajat.

Routec Oy jälleenmyy korkeatasoisia autojen, veneiden, matkailuautojen ja -vaunujen hoitoon liittyviä tuotteita ja laitteita alan ammattilaisille sekä jälleenmyyjille.

Tutustu sivuihin täällä.

Helsingin Puupalvelu

Helsingin Puupalvelun verkkokauppa palvelee kuluttajia ja yrityksiä. Verkkokauppa on toteutettu Joomlan Virtuemart verkkokauppasovelluksella. Kauppassa on tuotteille lukuisia erilaisia toimitusmahdollisuuksia. Erikoisuutena määriteltyjen tilaustuotteiden toimitus kolmannenosapuolen toimesta. Verkkokauppa on integroitu Suomalaiseen Infocloud -toiminnanohjausjärjestelmään. Toiminnanohjausjärjestelmässä  syötetään verkkokaupassa näytettävät tuotteet, kuvat ja muut tiedot. Tuotetiedot päivitetään päivittäin.

Helsingin Puupalvelu on tarjonnut 33 vuoden ajan rakentajille ja remontoijille puutavaran ja rautakauppatuotteet. Toimipiste sijaitsee Vantaan Tammistossa.

Tutustu sivuihin täällä.

Pyöräkeskus

Pyöräkeskuksen verkkokauppaan on automatisoitu tuotetietojen siirto yhteistyökumppaneilta. Palvelussa on monipuoliset maksujärjestelmät ja asiakas voi valita maksutavaksi Checkout tai Klarna -palvelun.

Pyöräkeskus.fi on Suomen Pyöräkeskus Oy:n verkkokauppa, josta kuluttajat löytävät edullisesti laadukkaat polkupyörät, sähköpyörät, pyörävarusteet ja pyörien varaosat.

Tutustu sivuihin täällä.

Shining Center

Verkkosivusto, jossa on myös verkkokauppa. Verkkokauppa on rakennettu Wordpress Woocommerce -lisäosan avulla. Sivustolla esitellään myös yrityksen tarjoamat muut autonhoitopalvelut sekä kaksi erillistä toimipistettä.

Shining Center on autoilun erikoisliike, josta saat kaikki mitä autosi tarvitsee.

Tutustu sivuihin täällä.

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä