Verkkokauppa integraatiot

Olemme erikoistuneet integroimaan verkkokauppoihin tuotetiedonsiirtoja eri lähteistä. Tietolähteitä voivat olla esimerkiksi tuotteiden valmistajat tai maahantuojat. Pystymme myös yhdistämään verkkokaupat toiminnanohjausjärjestelmiin sekä integroimaan niihin tehokkaat logistiikkaratkaisut.

Integraation seurauksena voit

 • Vähentää suoritetun manuaalisen työn määrää
 • Lyhentää läpimenoaikoja
 • Vähentää virheiden riskiä
 • Keskittyä oman myyntiprosessin kehittamiseen
 • Parantaa tuottavuutta

Hyvin toteutettu integraatio tuo yrityksille kilpailuedun.

Tiedonsiirto toiminnanohjausjärjestelmään

Oikein toteutetut tiedonsiirrot eri järjestelmien välillä auttavat varaston seurannassa, tuote- ja asiakastietojen hallinnassa ja laskutuksessa. 

Kahden suuntaisessa integraatiossa tietovirrat siirtyvät kumpaankin järjestelmään. Integroimalla erillisen verkkokaupan toiminnanohjausjärjestelmään, verkkokaupan tilaukset näkyvät toiminnanohjausjärjestelmän varaston hallinnassa. Toisaalta verkkokaupassa voidaan näyttää vain tuotteita, joissa on varastosaldoja.   

Mikäli yrityksesi toimii jälleenmyyjien kanssa, voit laskuttaa tilaukset myös erikseen toiminnanohjausjärjestelmässä, jälleenmyyjien tehtyä tilaukset  erillisessä verkkokaupassa.

API -rajapinnat

Integraatioissa olemme tottuneet hyödyntämään asiakkaiden ja heidän yhteistyökumppaneiden API-rajapintoja. API-rajapintojen avulla eri järjestelmät voivat lähettää ja vastaanottaa tietoja toisista järjestelmistä.

Tiedon siirto useamman maahantuojan tietojärjestelmistä verkkokauppaan on myös mahdollista.  

Muut integrointitavat

Olemme rakentaneet asiakkaillemme myös muita integrointitapoja, joissa hyödynnetään CSV- tai XML-pohjaisia tiedonsiirtoja. Nämä tiedot on mahdollista syöttää verkkokauppoihin suoraan tai ajastetusti.

Pyydä tarjous
Image

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä