Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu vaikuttaa siihen miltä sivusto näyttää ja tuntuu. Visuaalisesti toteutettu ilme herättää tunteita ja luo odotuksia sinusta toimijana vierailijan saapuessa sivuillesi.

Verkkoympäristössä hyvin toteutettu visuaalinen suunnittelu sitoo kokonaisuuden kauniisti yhteen. Käyttöliittymän tekniset toiminnot, navigaatio ja sisältö heräävät eloon ja kertovat juuri sinun persoonallista tarinaasi.

Miksi graafinen suunnittelu on tärkeää?

Kun harkitset verkkosivustosi uudelleen suunnittelua, saatat ihmetellä, kuinka tärkeä verkkosivustojen suunnittelu on. Kuinka se vaikuttaa yleisöön ja yritykseesi? Tässä viisi syytä miksi  graafinen suunnittelu on tärkeää.

 • Ensivaikutelma
 • Johdonmukaisuus on uskottavuutta
 • Tehokkuus yhteenvedossa
 • Luovuus tuo edun
 • Viestilläsi on merkitystä

Ensivaikutelma

Graafinen suunnittelu on tärkeää kaikille yrityksille, jotka haluavat tehdä positiivisen ja kestävän vaikutelman. Ensimmäinen kerta kun vierailija on vuorovaikutuksessa tuotemerkkisi kanssa missä tahansa ominaisuudessa, se asettaa äänen koko liikesuhteellesi.

Verkkosivustosi on kuin asiakaspalvelun edustaja. Sivuston ulkoasu ja suunnittelu antaa asiakkaillesi käsityksen siitä, kuinka näet heidät. Jos verkkosivustosi on valoisa, moderni ja kutsuva, yleisösi tuntevat olonsa tervetulleeksi sivullesi.

Johdonmukaisuus on uskottavuutta

Graafinen suunnittelu on tärkeää jokaiselle yritykselle, joka haluaa luoda uskottavuutta alalleen. Mitä enemmän tarjoat sisältöä, joka auttaa ratkaisemaan ongelman tai lievittää kipupistettä, sitä enemmän yleisö luottaa neuvoihisi ja alkaa pitää sinua alansa asiantuntijana.

Tehokkuus yhteenvedossa

Graafinen suunnittelu on tärkeä kaikille yrityksille, jotka haluavat jakaa tietoa helposti. Informatiivisia kuvista pidetään ja niitä jaetaan jaetaan sosiaalisen median kanavissa kolme kertaa enemmän kuin mitä tahansa muuta sisältöä.

Luovuus tuo edun

Graafinen suunnittelu on tärkeä kaikille yrityksille, jotka haluavat saada kilpailuetua markkinoilla. Mikäli haluat erottua kilpailijoista, tulee pysyä heidän edellä myös markkinoinnissa.

Viestilläsi on merkitystä

Graafinen suunnittelu on tärkeää, kun yritykset haluavat kertoa tarinansa. Olitpa pienyrittäjä tai iso yritys, niin sinun tarinallasi on merkitystä ja se kannattaa kertoa.

Graafinen suunnittelu viestii yleisölle enemmän kuin pelkkä kirjoitus. Jopa yksinkertaiset design-elementit, kuten kirjasinvalinta ja värimaailma, voivat auttaa kuvaamaan tunnetta, joka tukee viestiäsi.

Pyydä tarjous
Image

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä