Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi tärkein markkinointikanava. Ihmiset tekevät taustatyötä ja vertailevat sekä karsivat vaihtoehtoja verkossa jo ennen ensimmäistä yhteydenottoa tai vierailua liikkeessä.

Autamme sinua uudistamaan olemassa olevat verkkosivusi tai rakentamaan kokonaan uudet sivut. Kokonaisten sivustojen lisäksi toteutamme myös pienimuotoisempia sivustomuutoksia, kuten kampanja- ja tapahtumasivuja tai lasketumissivuja.

Laadukkaita verkkosivuja yhdistävät alasta riippumatta tietyt tekijät:

 • Selkeä, tiedon löytämistä tukeva rakenne
 • Visuaalinen ilme, joka tukee sivuston sisältöä
 • Sivuston vierailijoille hyödyllinen ja kiinnostava sisältö
 • Nopeat latausajat
 • Tekninen toimivuus
 • Hakukoneoptimoinnin tuoma näkyvyys hakutuloksissa
 • Responsiivisuus eli hyvä ja sujuva käyttökokemus kaikilla laitteilla

Näiden lisäksi sinulla saattaa hyvinkin olla omia tarpeita ja toiveita ulkoasun, teknisten toimintojen sekä sovellusten ja integraatioiden osalta, joiden kautta haluat erottautua ja tarjota arvoa asiakkaillesi.

Hyvä yhdessä tehty suunnitelma on kaiken perusta

Sinun ei tarvitse olla sivustoratkaisujen ja koodauksen tuntija, vaan työmaasta huolehtivat ammattitaitoiset tekijämme, jotka muuttavat suunnitelman valmiiksi kokonaisuudeksi hyvien käytäntöjen ja standardien mukaisesti.

Pääset luonnollisesti seuraamaan työmaan edistymistä säännöllisesti ja antamaan palautetta. Rakennamme kaiken valmiiksi siten, että et muuttovaiheessa joudu taivasalle. Töiden valmistuttua pidämme käyttöönottotarkastuksen, tutustutamme sinut sivuston toimintoihin ja luovutamme avaimet. Tosin emme pakkaa työkalupakkiamme vielä tässäkään vaiheessa, vaan jäämme auttamaan säännöllisissä ja satunnaisissa huolto- ja kunnossapitotöissä.

Joten mitä sanot, luodaanko sinulle myyntikone, joka ei nuku?

Pyydä tarjous
Image

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä