Autokolme

Toteutimme Autokolmen uudet verkkokosivut marraskuussa 2020. Verkkosivustoon siirrettetään Nettiautosta liikkeen myynnissä olevat autot automaattisesti. Sivustoon on laitettu myös hakumoottori, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä autoja.

Autokolme on nopeasti kasvanut autoliike Espoossa.

Sivut löydät täältä sivut.

Laurea Experts

Toteutimme Laurea Experts verkkosivuston syksyllä 2020.Verkkosivusto kokoaa Laurea-ammattikorkeakoulun asiantuntijat ja osaajat. Verkkosivuston käyttäjien  tunnistautuminen on toteutettu Active Directoryn avulla. Sivuston ominaisuuksiin kuuluu kielivalinnat, AJAX-haku osaamisen, sijainnin ja käyttäjätietojen perusteella. 

Laurea on monialainen ammattikorkeakoulu, joka toimii kuudella paikkakunnalla Uudellamaalla. Ammattikorkeakoulussa on yli 8000 opiskelijaa ja opettajaa. Tutustu Experts -verkkosivustoon tästä.

JSL Autohuolto

Uudistimme Torniossa toimivan JSL Autohuollon verkkosivut maaliskuussa 2020. Asiakkaan pyynnöstä suunnittelimme sivuston rakenteen ja sisällöt kokonaan itse.

JSL Autohuolto kuuluu BG Service Center -ketjuun, joten viestitimme sen sivuston värimaailmalla.

Käy kurkkaamassa sivut.

Pihanne

Uudistimme piharakentamiseen- ja suunnitteluun erikoistuneen Pihanteen verkkosivut helmikuussa 2020. Sivustolla on raikkaan vihertävä ulkoasu ja heiltä löytyy iso kuvagalleria, josta pääsee monipuolisesti katsomaan heidän töitään.

Tutustu sivuihin täällä.

Finikor

Olemme toteuttaneet Finikor -ketjun verkkosivustot sekä ketjuun kuuluvien Finikor -liikkeiden omat verkkosivustot. Finikor -ketjun sivuilla kävijä löytää laajasti tietoa ketjun liikkeiden tarjoamista palveluista sekä tuotteista. Sivustolle on toteutettu erillinen hintalaskuri, jonka avulla kuluttajat voivat katsoa oman autonsa ruosteenesto- tai maalipinnan käsittelyhinnan. Erikoisuutena sivustolla on erillinen palveluhakemisto, jossa kävijä tunnistetaan sijainnin perusteella ja liikkeet näytetään etäisyyden mukaan. 

Finikor on keskittynyt ruosteenestoalan tuotteiden ja tarvikkeiden maahaantuontiin, toimien samalla noin 50 kymmennen ketjuun kuuluvan liikkeen keskusliikkeenä.

Tutustu sivuihin täällä.

Benviroc

Toteutimme asiantuntijaryrityksen verkkosivut Joomla -sisällönhallintajärjestelmällä. Joomlalla voidaan helposti rakentaa, organisoida, hallita ja julkaista sisältöä nettisivustoilla, blogeissa, intratneteissä ja mobiilisovelluksissa. Sisältö on mahdollista optimoida myös hyvin Google hakukoneen kanssa. Joomla sisällönhallintajärjestelmä sopii hyvin vaativimpiin sivustoihin.

Benviroc Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen energia- ja ympäristöalan konsultointiyritys.

Tutustu sivuihin täällä.

BG

BG verkkosivusto on tarjoaa kuluttajille tietoa ennakoivista huoltopalveluista. Sivusto pitää sisällään palveluhakemiston, joka toimii asiakkaille sijainnin perusteella. 

BG SCF Oy maahantuo yksinoikeudella BG Products Inc. valmistamia kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. Tänä päivänä BG on Suomessa ennakoivan huollon markkinajohtaja.

Tutustu sivuihin täällä.

Propaint

Propaint verkkosivusto on toteutettu yhteistyössä Design VA Oy kanssa. Asiakkaan sivusto on suunniteltu AVUX -kolarikorjaamoteeman mukaisesti. Asiakkaat voivat sivuston kautta lähettää myös helposti Vaurioarvio -tiedustelun WhatsApp integraation avulla.

Pro-paint on monipuolinen kolarikorjaamo & maalaamo Helsingissä.

Tutustu sivuihin täällä.

Etelän Rakennus

Etelän Rakennuksen sivustolla esittellään yksityiskohtaisesti toteutuneita hankkeita, missä yritys on ollut mukana. Sisältöä toteutetaan yhdessä ammattitoimittajan kanssa. Sivuston etusivulle on integroitu Instagram Fiidi, jossa esitellään viimeaikaisia kohteita. Sivuston kautta työntekijät voivat lähettää työhakemukset turvallisesti lomakkeen avulla.

Etelän Rakennus Oy on toiminut vuodesta 2008 ja yrityksellä on yli kymmenen vuoden kokemus asbesti- ja rakennuspurkamisesta.

Tutustu sivuihin täällä.

Mosan Autohuolto

Toteutimme Mosan Autohuollon monipuoliset autohuoltoon painottuvat verkkosivut. Sivut on hyvin optimoitu Google hakukoneeseen ja löytyvät hyvin orgaanisesti hakusanolla, kuten "autohuolto Helsinki" (sija 5. 11/2019), "autohuolto pohjois helsinki" (sija 2. 11/2019) ja "autohuolto tapanila" (sijat 1 ja 2. 11/2019),

Mosan Autohuolto Oy on vuonna 2015 syyskuussa perustettu yritys, joka palvelee autoilijoita Pohjois-Helsingissä.

Tutustu sivuihin täällä.

Suomen Turvallisuusopisto

Uudistimme Suomen Turvallisuusopiston verkkosivut lokakuussa 2019. Sivustolla kävijät voivat rekisteröityä koulutustilaisuuksiin ja rekisteröinnistä saa vahvistuksen sähköpostiin. Kouluttajat saavat sivustolta tiedon koulutuksiin osallistuvista henkilöistä.

Suomen Turvallisuusopisto Oy on vuonna 2012 perustettu koulutuspalveluihin ja konsultointiin erikoistunut yhtiö.

Tutustu sivuihin täällä.

Ota yhteyttä

Tuomas Lyyra

Toimitusjohtaja, asiakassuhteet

Jätä soittopyyntö

  Hiljaisen tiedon kirje

  Ole mukana digitaalisen aallonharjan huipulla ja tilaa Legendan uutiskirje.
  Liity nyt osaksi meidän kasvutarinaa!

  Legenda Oy

  Vuonna 2011 perustettu Legenda on syntynyt aidosta halusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvattamaan digitaalista jalansijaansa verkkomaailmassa.

  Yhteystiedot

  Taivaltie 5

  01610 Vantaa

  tuki@legenda.fi

  Puh. 0400 680 000

  Seuraa meitä