Verkkokauppa tavoittaa uusia asiakkaita

Tue liikkeesi myyntiä ja tavoita uusia asiakkaita. 

Verkkokaupparatkaisuissa käytämme avoimen lähdekoodin (Open Source) ohjelmistoja sekä hyödynnämme valmiita ratkaisuja (komponentteja) verkkokaupan tekemisessä. Tämä säästää asiakkaillemme, kun esimerkiksi komponentteja ei tarvitse uudelleen kehittää.

Toimittamamme verkkokaupat ovat myös hyvin integroitavissa toimimaan myös olemassa olevien toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Rakennamme verkkokaupan yhdessä asiakkaan kanssa, mutta toimitamme lopussa valmiin ratkaisun avaimet käteen periaatteella.

Tekninen toteutus

Tarjoamme asiakkaillemme verkkokaupat mm. seuraaavilla avoimen koodin julkaisujärjestelmillä: Virtuemart, Magento, OpenCart, Woocommerce.

Verkkokauppoihimme voimme liittää valmiit maksujärjestelmät, jotka tukevat kaikkia suomalaisia pankkeja, luottokortteja sekä tarjoavat kuluttajille haluttaessa myös rahoituksen. Käyttämiämme maksujärjestelmiä ovat Checkout, Paytrail, Klarna Checkout ja Maksuturva. Maksujärjestelmän voi valita myös ilman kuukausimaksua.

Perustaessasi B2B tai B2C verkkokauppan tarvitset liitynnät myös logistiikkaa varten. Voimme liittää verkkokauppaan valmiit komponentit, joiden avulla toimitat tuotteesi helposti matkahuollon tai postin välityksellä.

Meistä on moneksi.

#kustannustehokas #kaikkikunnossa #verkkosivut #mainonta